Babyudstyr? Super Fleksible Og Farverige Silikoneskeer Fra The Dearest Grey - Det Geniale 2-i-1 Produkt Til Babyer

Babyudstyr? Super fleksible og farverige silikoneskeer fra The Dearest Grey - det geniale 2-i-1 produkt til babyer

Super Fleksible Og Farverige Silikoneskeer Fra The Dearest Grey - Det Geniale 2-i-1 Produkt Til Babyer

Jeg har lige købt de super flotte silikone babyskeer fra The Dearest Grey, og jeg er virkelig imponeret over designet på disse skeer. De er fleksible og nemme at gribe fat i for baby, og så kan de også bruges som bidelegetøj for ømme gummer - genialt! Jeg elsker også farvekombinationen på Pink Lemonade. Mine børn er vilde med dem og spiser nu deres grød med meget mere entusiasme. Tak for en fantastisk produkt!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Her er lidt bebyudstyr anmeldelser der også kunne være interessante
Babyudstyr? Personlig og praktisk savlesmæk med navn fra Pippi

Personlig Og Praktisk Savlesmæk Med Navn Fra Pippi

Jeg har netop modtaget min Råhvide savlesmæk med navn fra Pippi! Jeg er så begejstret for dette produkt. Det er ikke kun en savlesmæk med navn, men den har også to trykknapper i nakken og er i to lag. Det betyder, at den er super praktisk, og samtidig ser den også super sød ud med mit barns navn på. Jeg kunne selv vælge farve, skrifttype og placering af teksten, hvilket gjorde det personligt og sjovt at lave. Jeg vil helt sikkert anbefale dette produkt til alle forældre, der ønsker noget personligt og praktisk, som også ser godt ud!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? 1-2-3 flow og ømme gummer afhjælpning: Nuby sutteflaske sutten er en win-win situation for babyer og forældre

1-2-3 Flow Og ømme Gummer Afhjælpning: Nuby Sutteflaske Sutten Er En Win-win Situation For Babyer Og Forældre

Jeg er helt vild med Nuby sutten til sutteflasker! Det er en så smart lille sag med 1-2-3 flow system, så jeg selv kan vælge, hvor hurtigt min baby får sin mælk. Og så er den lavet med små knopper, der afhjælper ømme gummer. Det er virkelig en win-win situation! Jeg er også glad for, at pakken kommer med 2 stk, så jeg har en ekstra i reserve. Det bedste af alt er, at jeg kan være helt tryg ved, at det er BPA-fri. Tak, Nuby, for at lave et fantastisk produkt, der gør livet nemmere for både mig og min baby!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Philips Avent Ultra Soft - Den perfekte sut til sarte gummer og bedre fastholdelse

Philips Avent Ultra Soft - Den Perfekte Sut Til Sarte Gummer Og Bedre Fastholdelse

Jeg er simpelthen så glad for Philips Avent Ultra Soft! Denne sut er virkelig noget særligt. Det bløde sutteskjold er fantastisk til de sarte gummer hos babyer og mindsker irritation og mærker i ansigtet på grund af dets fleksible design. Selv min lille en har nået den alder, hvor han hygger sig med at tage sin sut ud og putte den i munden, men med Ultra Soft bliver det lidt sværere for ham at smide den væk, da det fleksible design gør, at den sidder bedre fast. Philips Avent er virkelig en af de bedste sutteproducenter i verden, og med Ultra Soft har de gjort det igen. Jeg kan klart anbefale dette produkt til alle forældre derude!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Pippi Rund Savlesmæk med Navn - Grey Melange: Personligt, Praktisk og Sødt

Pippi Rund Savlesmæk Med Navn - Grey Melange: Personligt, Praktisk Og Sødt

Jeg er utrolig glad for min Pippi rund savlesmæk med navn - Grey Melange! Ikke alene er den super praktisk med dens to lags design og trykknap, men det tilføjede personlige touch af mit barns navn gør det ekstra specielt. Den har reddet tøj og tid fra at skulle skifte tøj på min lille en flere gange om dagen. Plus, den ser også super sød ud på min baby med dens grå farve og bløde materiale. Jeg vil helt sikkert anbefale dette produkt til andre forældre!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Personlig og praktisk savlesmæk fra Pippi i Stone Grey med trykknap og navn

Personlig Og Praktisk Savlesmæk Fra Pippi I Stone Grey Med Trykknap Og Navn

Jeg er simpelthen så glad for min savlesmæk fra Pippi i farven Stone Grey! Udover at den er super praktisk med to lag og en trykknap, så har jeg også fået mit barns navn på den, så den er både personlig og praktisk på samme tid. Jeg kan nu undgå sav på alt mit barn har på, og samtidig se super sej ud med en rund og moderne savlesmæk. Jeg kan helt klart anbefale denne savlesmæk fra Pippi til alle forældre der ønsker at gøre det nemmere og mere personligt for deres baby.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Jeg er så glad for min nye Rice bogstav børnekop - I

Jeg Er Så Glad For Min Nye Rice Bogstav Børnekop - I

Jeg er så glad for min nye Rice bogstav børnekop - I! Koppen er ikke kun i super lækker kvalitet, men den er også super sjov og personlig. Jeg elsker ideen om at give hvert familiemedlem deres egen kop med deres bogstav på. Det gør morgenmaden lidt sjovere og mere personlig. Koppen er også rigtig praktisk, da den er lavet af melamin, hvilket gør den holdbar og let at rengøre. Jeg vil helt sikkert anbefale denne kop til alle familier - det er en lille detalje, der virkelig gør en forskel!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Effektiv og stille: Mininor Manuel Brystpumpe er en game-changer for ammende mødre

Effektiv Og Stille: Mininor Manuel Brystpumpe Er En Game-changer For Ammende Mødre

Jeg må sige, at Mininor Manuel Brystpumpe er et fantastisk produkt. Jeg var lidt skeptisk ved tanken om en manuel brystpumpe, men det viser sig, at det er både nemt og effektivt. Jeg elsker, hvordan pumpen er designet med to forskellige indstillingsmuligheder, hvilket giver en mere naturlig udmalkning af modermælken. Og det bedste af det hele er, at den er så stille! Jeg har endda formået at tage en lur, mens jeg pumpede mælk, uden at forstyrre min lille en. Alt i alt er jeg meget tilfreds med dette produkt og vil helt sikkert anbefale det til andre mødre derude.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? MAM Bite and Brush - Smart bidelegetøj og tandbørste i ét

Mam Bite And Brush - Smart Bidelegetøj Og Tandbørste I ét

Jeg er så begejstret for MAM Bite and Brush bidelegetøj med tandbørste i blå! Det er ikke blot en almindelig bidering, den kommer med en tandbørste, som hjælper med at rense babyens første tænder. Jeg var lidt skeptisk i starten, men min baby elsker simpelthen at bide i den og gnave på tandbørsten. Det er virkelig smart, at det kombinerer to produkter i ét, som begge hjælper med tandpleje. Og så er den blå farve helt fantastisk, det ser så fint ud i babyens legetøjssamling! Jeg vil helt klart anbefale denne bidelegetøj og tandbørste til andre forældre, som ønsker at tage vare på deres babys tænder på en sjov og positiv måde.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Noui Noui Silicone hagesmæk med opsamler i Ice Cream Grey - Den praktiske og stilfulde løsning til en stressfri måltidstid

Noui Noui Silicone Hagesmæk Med Opsamler I Ice Cream Grey - Den Praktiske Og Stilfulde Løsning Til En Stressfri Måltidstid

Jeg er fuldstændig vild med min nye Noui Noui Silicone hagesmæk med opsamler i Ice Cream Grey! Den er så praktisk og smart - og så ser den bare mega sød ud på min lille en. Jeg elsker detaljen med den lille opsamler, der fanger alt det mad, der ellers ville lande på babytøjet. Og så er den også utrolig nem at tørre af og rengøre efter brug. Silikone-materialet er blødt og fleksibelt, så min baby aldrig bliver irriteret af at have den på. Alt i alt en super praktisk og stilfuld hagesmæk, som jeg varmt kan anbefale til alle forældre, der ønsker en stressfri måltidstid!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Philips Avent Ultra Air sutter med personligt touch - perfekt til min lille guldklump

Philips Avent Ultra Air Sutter Med Personligt Touch - Perfekt Til Min Lille Guldklump

Jeg har netop købt Philips Avent Ultra Air sutter til min lille guldklump, og jeg kan ikke være mere tilfreds! Udover at de kommer i super flotte farver (jeg valgte grøn og blå), er de også symmetriske, og dermed super behagelige for min baby at have i munden. Det bedste af det hele er dog, at jeg fik hendes navn graveret på sutterne - det gør det så meget nemmere at holde styr på dem, og jeg synes det er så sødt! Jeg er også glad for at vide, at Philips Avent tager hensyn til min babys følsomme hud med deres design. Alt i alt kan jeg varmt anbefale Philips Avent Ultra Air sutter til andre forældre!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere