Babyudstyr? Lovi Day Sutter Med Personligt Præg - Hjælper Med Bedre Søvn

Babyudstyr? LOVI Day sutter med personligt præg - hjælper med bedre søvn

Lovi Day Sutter Med Personligt Præg - Hjælper Med Bedre Søvn

Jeg er helt forelsket i LOVI Day sutterne! Designet er simpelthen så sødt og finurligt, og min baby elsker dem! Det er fantastisk, at jeg kan få dem med mit barns navn på - det gør det så meget lettere at holde styr på dem. Men det bedste er faktisk, at de er ventilerede sutter, hvilket betyder, at min baby ikke sluger luft, når han bruger dem. Det giver både ham og mig en bedre nattesøvn. Jeg kan kun anbefale LOVI Day sutterne til alle forældre - de er virkelig fantastiske!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Her er lidt bebyudstyr anmeldelser der også kunne være interessante
Babyudstyr? Personliggør din babys sut med LOVI Day & Night - Bløde og Ventilerede Sutter

Personliggør Din Babys Sut Med Lovi Day & Night - Bløde Og Ventilerede Sutter

Jeg er helt vild med LOVI Day & Night sutterne til min lille guldklump! Silikone materialet er super blødt og behageligt for barnets mund, og den symmetriske form gør det nemt for min baby at tage sutten i munden på egen hånd. Det bedste er dog, at sutterne kan personliggøres med navn, så der ingen tvivl er om, hvem der ejer sutten i vuggestuen eller blandt venner og familie. Jeg er også tryg ved, at sutterne er ventilerede og minimerer risikoen for suttebid. Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit køb, og min baby er en glad camper med sin LOVI sut!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? LOVI Day & Night sutter med navn - ventilering og personlig stil til din baby

Lovi Day & Night Sutter Med Navn - Ventilering Og Personlig Stil Til Din Baby

Jeg har netop købt LOVI Day & Night sutter med navn og jeg er så glad for dem! De er både sjove og praktiske. Det bedste ved dem er, at de er ventilerede sutter, hvilket betyder, at min baby kan bruge dem både dag og nat uden at få skæve tænder. De er også så fine i de blålige nuancer og med navnet på - det gør dem personlige og unikke. Jeg kan varmt anbefale disse LOVI sutter til alle forældre derude.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Canpol sutte med personligt touch - Perfekt til min lille baby på 6 måneder

Canpol Sutte Med Personligt Touch - Perfekt Til Min Lille Baby På 6 Måneder

Jeg er simpelthen så glad for mine nye Canpol sutter! De er perfekte til min lille baby på 6 måneder. Det klassiske design er simpelt og fint, og jeg elsker, at der er lufthuller i skjoldet, som beskytter hendes sarte hud. Det bedste af det hele er, at jeg kunne få hendes navn skrevet på sutterne - det er så personligt og sødt! Jeg kan varmt anbefale disse Canpol sutter til alle forældre derude.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Naturvenlige NUK For Nature sutter - En anatomisk godbid til min baby

Naturvenlige Nuk For Nature Sutter - En Anatomisk Godbid Til Min Baby

Jeg har netop købt NUK For Nature sutterne i str. 2 (6-18 mdr.) og jeg er simpelthen så tilfreds. Udover at det er en anatomisk formet sut, hvilket min baby elsker, så er det også fantastisk at vide, at sutterne er fremstillet af 98% naturmaterialer. Emballagen er også lavet af 100% genbrugspap, så jeg føler mig virkelig godt tilpas ved at bruge disse sutter på min lille én. Derudover kommer de i en pakke med 2 sutter, så jeg er klar til at skifte ud, når det er nødvendigt. Jeg kan varmt anbefale NUK For Nature serien til forældre, der ønsker bæredygtige produkter til deres børn. Tak, NUK!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Runde MININOR sutter med navne - tryghed og trøst til din lille guldklump

Runde Mininor Sutter Med Navne - Tryghed Og Trøst Til Din Lille Guldklump

Jeg har netop købt de runde MININOR sutter med navn til min lille guldklump på 6 måneder, og jeg er mere end tilfreds med dem! Sutterne er lavet i fin kvalitet og passer perfekt til min baby's mund. Men det bedste ved dem er, at de minder om moders bryst, og min baby finder virkelig trøst og tryghed i dem. Det er også en sjov detalje med navnene på sutterne, som gør det lettere at holde styr på dem i vuggestuen eller børnehaven. Jeg kan varmt anbefale disse runde MININOR sutter til enhver forælder, der ønsker det bedste for deres lille guldklump.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? LOVI Day sutter med navn og ventil - den perfekte sut til din baby

Lovi Day Sutter Med Navn Og Ventil - Den Perfekte Sut Til Din Baby

Jeg har lige købt LOVI Day sutter til min 2 måneder gamle søn, og jeg er virkelig imponeret! Ikke alene er sutten symmetrisk og i et sødt og finurligt design, men den kommer også med navn på - så der er ingen chance for at forveksle den med en anden baby's sut i vuggestuen! Jeg kan også godt lide, at denne sut er en ventilsut, hvilket gør det nemmere for min baby at få luft imens han sutter. Det mindsker også risikoen for kolik og andre fordøjelsesproblemer. Jeg vil helt sikkert anbefale LOVI Day sutter til andre forældre, der er på udkig efter en god sut til deres små!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Symmetrisk design og smart navnefunktion - Esska Happy Night sutterne er et hit

Symmetrisk Design Og Smart Navnefunktion - Esska Happy Night Sutterne Er Et Hit

Jeg købte Esska Happy Night sutterne til min baby, og jeg er meget glad for dem! Det bedste ved disse sutter er, at de er symmetriske, hvilket betyder, at min baby kan bruge dem på begge sider af munden uden at skulle vende dem. Derudover er det super smart med navn på sutten, så jeg undgår at forveksle dem med de andre sutter i børnehaven. Og så er farverne virkelig flotte - de ser så søde ud i min babys mund! Jeg kan også godt lide, at de er lavet af silikone, som er blød og skånsom mod min babys sarte hud. Jeg har virkelig ingen klager over disse sutter, og jeg vil helt sikkert købe dem igen. Tak Esska Happy Night for at gøre nattetimerne lidt mere lykkelige for både mig og min baby!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? MININOR sutter med navn - den perfekte trøst til min baby

Mininor Sutter Med Navn - Den Perfekte Trøst Til Min Baby

Jeg er så glad for at have købt disse fine MININOR sutter med navn til min baby på 3 måneder. Den runde form på suttedelen minder virkelig om moders bryst og min lille baby har taget imod dem med stor begejstring. Det er så dejligt at se, hvordan hun finder tryghed og trøst i den lille sut. Kvaliteten på sutterne er virkelig god og jeg kan se, at de vil holde i lang tid. Det er også super praktisk, at de er personlige med hendes navn på. Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit køb og kan varmt anbefale disse fine sutter fra MININOR til andre forældre.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Nuk Genius Color sutter - Funktion og stil i ét produkt

Nuk Genius Color Sutter - Funktion Og Stil I ét Produkt

Jeg har lige købt Nuk Genius Color sutterne til min lille baby, og jeg er så glad for dem! Først og fremmest er de virkelig søde - jeg elsker farverne og det lille design på sutterne. Men udover at være søde, så er de også ekstremt funktionelle. Den anatomiske form og bløde silikone gør dem meget behagelige for min baby at sutte på, og jeg føler mig tryg ved, at de er skånsomme mod hendes tænder og kan forebygge suttebid. Jeg kan virkelig anbefale disse sutter til andre forældre, der ønsker en kombination af funktion og stil!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Philips Avent Ultra Air sutter - den perfekte løsning for sensitiv hud

Philips Avent Ultra Air Sutter - Den Perfekte Løsning For Sensitiv Hud

Jeg købte Philips Avent Ultra Air sutterne i størrelse 3 til min lille en på 18 måneder, og jeg er simpelthen så tilfreds med dem! Suttehovedet er symmetrisk og lavet af blød silikone, hvilket gør det behageligt for min baby at sutte på. Men det bedste er, at sutterne tillader huden at ånde og er specielt udviklet til sensibel hud. Min baby har tendens til at få rødme og irritation omkring munden, men det har ikke været et problem med disse sutter. Jeg kan varmt anbefale Philips Avent Ultra Air sutterne til andre forældre, der ønsker det bedste for deres babyer!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere