Babyudstyr? Mam Original 2-pack Sutter Med Fine Kanin- Og Blomstermotiver Er Både Sjove Og Holdbare

Babyudstyr? Mam Original 2-pack sutter med fine kanin- og blomstermotiver er både sjove og holdbare

Mam Original 2-pack Sutter Med Fine Kanin- Og Blomstermotiver Er Både Sjove Og Holdbare

Jeg er helt vild med Mam Original 2-pack sutterne! De er super skønne og sjove med deres fine kanin- og blomstermotiver på knoppen. Det bedste ved dem er dog deres høje kvalitet og holdbarhed - de tåler virkelig børns bid og brug! Jeg vil helt sikkert anbefale disse sutter til alle forældre, der ønsker en sjov og kvalitetsrig sut til deres små. Og så er det jo bare et ekstra plus, at de kommer i en lækker pink/sand farvekombination.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Her er lidt bebyudstyr anmeldelser der også kunne være interessante
Babyudstyr? Mam Mini Air 2-pack - Den perfekte sut til min baby

Mam Mini Air 2-pack - Den Perfekte Sut Til Min Baby

Jeg har netop købt Mam Mini Air 2-pack, str. 1 (0-6 mdr.), symmetrisk - latex og er fuldstændig forelsket! Min baby er helt vild med sutten, og jeg kan se, hvor meget bedre det er for hans hud end andre sutter. Det er fantastisk at vide, at skjoldet er særligt skånsomt, og de ekstra store lufthuller i skjoldet sikrer, at min baby altid kan trække vejret ordentligt, selv når han ligger og sover. Jeg vil helt sikkert anbefale disse sutter til alle forældre derude, der ønsker det bedste for deres små engle.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Jeg elsker Mam Original 2-pack

Jeg Elsker Mam Original 2-pack

Jeg elsker Mam Original 2-pack! Disse symmetriske silikonesutter er fantastiske til min baby på 4 måneder. De kommer i to forskellige, super nuttede designs og passer perfekt til ham. Det bedste ved disse sutter er, at de altid ligger godt i hans mund, og skjoldene er så skånsomme for hans følsomme hud, med store lufthuller og små knopper. Jeg kan varmt anbefale disse sutter til alle forældre derude!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Mam Original latexsutter - Gør din baby glad med søde kanin- og blomstermotiver

Mam Original Latexsutter - Gør Din Baby Glad Med Søde Kanin- Og Blomstermotiver

Jeg er fuldstændig forelsket i disse Mam Original latexsutter! Ikke kun er de i en praktisk 2-pack, men de er også super søde med kanin- og blomstermotiver. Men det bedste af alt er, at de er lavet af naturgummi af høj kvalitet, som gør dem stærke nok til at modstå min lille ones bid. Og så er skjoldet også skånsomt mod hendes hud. Jeg kan ikke anbefale disse sutter nok - de er absolut fantastiske!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Mam Original sutter med navn - en personlig og skånsom sut til dit nyfødte barn

Mam Original Sutter Med Navn - En Personlig Og Skånsom Sut Til Dit Nyfødte Barn

Jeg købte Mam Original sutter med navn til min lille nyfødte og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Ikke kun er de utroligt søde med vores barns navn påtrykt, men de er også utroligt skånsomme for hans hud. De store lufthuller i skjoldet sikrer også, at der altid er luft omkring munden, hvilket mindsker risikoen for irritation. Det er virkelig en kvalitets sut, som jeg varmt kan anbefale til alle nybagte forældre derude!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Mam Original 2-pack sutter i størrelse 3 - Perfekt pasform, skånsomt skjold og flotte designs

Mam Original 2-pack Sutter I Størrelse 3 - Perfekt Pasform, Skånsomt Skjold Og Flotte Designs

Jeg er så glad for at have købt Mam Original 2-pack sutterne i størrelse 3 til min lille én på 16 måneder! De er lavet af silikone og er symmetriske, så de passer perfekt i barnets mund. Jeg er vild med de forskellige designs, og min baby kan ikke få nok af dem. Skjoldet på sutterne er også super skånsomt og har store lufthuller og små knopper på indersiden. Jeg er sikker på, at disse sutter vil blive en fast del af vores babyudstyr i lang tid. Tak, MAM!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Mam Original 2-pack - silikonesutter med søde designs

Mam Original 2-pack - Silikonesutter Med Søde Designs

Jeg er fuldstændig forelsket i Mam Original 2-pack! Min baby elsker dem, og de ligger virkelig godt i hendes mund. Sutterne er lavet af silikone, som føles blød og behagelig i mod hendes sarte hud. Derudover er de symmetriske, som gør det muligt for min baby at slikke og sutte i begge retninger. Jeg er især begejstret for de super fine designs med gulerod og kanin motiverne på knoppen. Det er virkelig en ekstra detalje, der gør produktet endnu mere charmerende! Alt i alt er Mam Original 2-pack et fantastisk køb og jeg kan kun anbefale dem til alle forældre.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Mam Original Night 2-pack: Skånsomme og søde sutter til din baby

Mam Original Night 2-pack: Skånsomme Og Søde Sutter Til Din Baby

Jeg købte Mam Original Night 2-pack, Str. 2 (6-16 Mdr.), Symmetrisk - Silikone til min baby, og jeg er super glad for det! Designet er virkelig sødt, og jeg kan lide, at der er to forskellige designs i pakken. Men det bedste ved disse sutter er, hvordan de ligger godt i min babys mund, og hun virker virkelig tilfreds med dem. Jeg tror, at de store lufthuller og knopper på skjoldets inderside gør forskellen og gør dem til et særligt skånsomt valg for hendes hud. Jeg er meget tilfreds med mit køb og vil helt klart anbefale disse sutter til andre forældre!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Opdag den ultimative blanding af stil og komfort med Mam Original 2-pack sutteflasker

Opdag Den Ultimative Blanding Af Stil Og Komfort Med Mam Original 2-pack Sutteflasker

Jeg er simpelthen så glad for dette sæt med Mam Original 2-pack sutteflasker! Ikke alene er de super søde med deres forskellige designs, men de er også utroligt behagelige for min lille babys mund. Silikone-materialet føles blødt og glat, og med den symmetriske form ligger de altid godt i hendes mund. Men det bedste ved disse sutter er, at skjoldet virkelig er skånsomt for hendes sarte hud. Jeg kan virkelig se forskellen på hendes hud sammenlignet med andre sutter, og jeg føler mig virkelig tryg ved at bruge disse. Og så er de jo også rosa - hvad er der ikke at elske?!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Bibs Colour sutter med navn - sjove og praktiske sutter, der ikke irriterer din baby

Bibs Colour Sutter Med Navn - Sjove Og Praktiske Sutter, Der Ikke Irriterer Din Baby

Jeg har netop købt Bibs Colour sutter med navn til min 7 måneder gamle søn, og det har været et hit fra start! Jeg er vild med det store farveudvalg, og det var sjovt at kunne vælge farver, der passede perfekt til hans outfits. Sutten er lavet af naturlatex, hvilket jeg synes er en stor fordel, da det er mere miljøvenligt end andre materialer. Det bedste ved Bibs Colour sutter er dog det smarte design, hvor skjoldet ikke slutter helt tæt til ansigtet. Det betyder, at min søn ikke bliver irriteret af, at sutterne sidder for tæt og giver ham røde mærker. I det hele taget er sutterne både sjove og praktiske, og jeg kan helt klart anbefale dem til andre forældre.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Mam Original sutten i str. 2 er den perfekte sut til min baby - skånsom og behagelig

Mam Original Sutten I Str. 2 Er Den Perfekte Sut Til Min Baby - Skånsom Og Behagelig

Jeg er fuldstændig begejstret over Mam Original sutten i str. 2! Den symmetriske suttedel er så skånsom for min babys hud, og jeg er virkelig imponeret over de store lufthuller i skjoldet samt de små knopper på skjoldets inderside, der sikrer en optimal lufttilførsel omkring munden. Det er virkelig en detalje, der betyder meget for mig, da jeg ved, hvor irriterende det kan være for babyen at have en sut på, der gnaver og skaber irritation på huden. Jeg kan virkelig anbefale Mam Original til alle forældre, der ønsker en behagelig sut til deres små poder!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere