Babyudstyr? Anatomisk Og Sød - Nuk Baby Rose & Blue Sutterne Er En Klar Favorit Hos Min Baby

Babyudstyr? Anatomisk og sød - NUK Baby Rose & Blue sutterne er en klar favorit hos min baby

Anatomisk Og Sød - Nuk Baby Rose & Blue Sutterne Er En Klar Favorit Hos Min Baby

Jeg elsker NUK Baby Rose & Blue sutterne! Min lille baby på 8 måneder er helt vild med dem. Det bedste ved dem er, at de er anatomiske og har en flad side, som giver min baby mere plads til at sutte på en mere naturlig måde. Selvom min baby har suttet på dem i timevis, har der endnu ikke været nogen tegn på irritation eller nogen form for ubehag. Og så er det også dejligt, at de kommer i en praktisk 2-pak med en sød blå og lyserød farve. Alt i alt en fantastisk sut, som jeg helt klart vil anbefale til andre forældre!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Her er lidt bebyudstyr anmeldelser der også kunne være interessante
Babyudstyr? NUK Star silikone sut med navn til min baby - En virkelig god og praktisk sut

Nuk Star Silikone Sut Med Navn Til Min Baby - En Virkelig God Og Praktisk Sut

Jeg er super glad for min NUK Star silikone sut med navn til min baby. Den er både ekstra blød og anatomisk korrekt, så min baby kan bruge den selvom han stadig ammer. Jeg synes også det er virkelig smart at man kan få navnet trykt på sutterne - det gør det nemmere at holde styr på dem og undgå forvirring i vuggestuen. Alt i alt en virkelig god og praktisk sut!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Naturvenlige NUK For Nature sutter - En anatomisk godbid til min baby

Naturvenlige Nuk For Nature Sutter - En Anatomisk Godbid Til Min Baby

Jeg har netop købt NUK For Nature sutterne i str. 2 (6-18 mdr.) og jeg er simpelthen så tilfreds. Udover at det er en anatomisk formet sut, hvilket min baby elsker, så er det også fantastisk at vide, at sutterne er fremstillet af 98% naturmaterialer. Emballagen er også lavet af 100% genbrugspap, så jeg føler mig virkelig godt tilpas ved at bruge disse sutter på min lille én. Derudover kommer de i en pakke med 2 sutter, så jeg er klar til at skifte ud, når det er nødvendigt. Jeg kan varmt anbefale NUK For Nature serien til forældre, der ønsker bæredygtige produkter til deres børn. Tak, NUK!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Praktisk og sød savlesmæk fra Pippi - En favorit hos både baby og mor

Praktisk Og Sød Savlesmæk Fra Pippi - En Favorit Hos Både Baby Og Mor

Jeg tror aldrig jeg har været så begejstret for en savlesmæk før! Pippi rund savlesmæk i brun er så sød og praktisk på en og samme tid. Den har en trykknap som gør den nem at tage af og på, og det at den er i to lag gør at den holder længere. Savlesmækken er også økologisk, hvilket er et stort plus i min bog. Min baby ser også super sød ud med den på, så jeg kan helt klart anbefale denne praktiske savlesmæk fra Pippi.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Gamcha uro med regnbuer i pastelfarver - en sød og personlig gave til en ny baby

Gamcha Uro Med Regnbuer I Pastelfarver - En Sød Og Personlig Gave Til En Ny Baby

Jeg er simpelthen så glad for min Gamcha uro med regnbuer i pastelfarver! Den ser så sød ud over min babys seng, og det bedste ved det hele er, at den er håndlavet i Nepal af filt. Jeg elsker den detalje, da det føles godt at købe noget, der er lavet med kærlighed og omhu. Regnbuerne og skyerne ser virkelig søde ud, og farverne er så smukke og beroligende for min lille en. Det var også en perfekt gave til babyshoweret, alle var helt vilde med den. Jeg vil helt sikkert anbefale denne uro til enhver, der leder efter en sød og personlig gave til en ny baby!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Praktisk og sød savlesmæk i økologisk materiale

Praktisk Og Sød Savlesmæk I økologisk Materiale

Jeg købte den gule Pippi rund savlesmæk til min baby, og den er virkelig praktisk og vildt sød! Jeg elsker det to-lags design med trykknap, som gør det nemt at tage af og på. Plus, det er virkelig en livredder for at undgå savlepletter på tøjet. Det faktum, at den er lavet af 65% økologisk materiale, er også et stort plus i min bog. Min baby ser super sød ud med den på, og det gør mig glad at vide, at hans tøj forbliver rent og tørt!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Pippi Rund Savlesmæk i Grøn - Praktisk, Miljøvenlig og Komfortabel for Din Baby

Pippi Rund Savlesmæk I Grøn - Praktisk, Miljøvenlig Og Komfortabel For Din Baby

Jeg er så glad for min nye Pippi rund savlesmæk i farven Green! Udover at den er super praktisk med sit trykknap-lukning og to lag design, så er den også økologisk, hvilket er godt for både min baby og miljøet. Den runde form gør den også mere behagelig for min baby at have på, og den matchede endda hans outfit i dag! Jeg vil helt klart anbefale denne savlesmæk til andre forældre, der ønsker en praktisk og miljøvenlig løsning på savleproblemet.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Pippi Savlesmæk med Personligt Navn - En Praktisk og Sød Tilføjelse til Din Baby Samling

Pippi Savlesmæk Med Personligt Navn - En Praktisk Og Sød Tilføjelse Til Din Baby Samling

Jeg har lige købt den sødeste savlesmæk fra Pippi i turkis med mit barns navn på, og jeg er helt forelsket! Ikke kun er den praktisk med to lag og trykknap, men den ser også super sød ud på min baby. Det er sjovt at have hans navn på smækken, og det gør det også nemmere at finde den i tasken. Det er virkelig en genial opfindelse, og jeg kan varmt anbefale det til alle babyforældre derude!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Pippis Baroque Rose Rund Savlesmæk - Den perfekte kombination af praktisk og personlig

Pippis Baroque Rose Rund Savlesmæk - Den Perfekte Kombination Af Praktisk Og Personlig

Jeg er helt vild med min nye rund savlesmæk fra Pippi i Baroque Rose design! Udover at den ser super fin ud på min lille baby, er den også utrolig praktisk. Den er i to lag, hvilket gør at den er ekstra sugende og min baby holder tørt hele dagen. Jeg elsker især detaljen med at man kan få sat sit barns navn eller kælenavn på, det gør den personlig og unik. Nu undgår vi sav på tøjet og kan stadig se, hvor nuttet vores baby er. Jeg kan klart anbefale denne savlesmæk til alle forældre!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Bibs Infinity sut i Str. 2 med Anatomisk Silikone Suttedel - Perfekt til sarte mundområder og perfekt pasform

Bibs Infinity Sut I Str. 2 Med Anatomisk Silikone Suttedel - Perfekt Til Sarte Mundområder Og Perfekt Pasform

Jeg er så glad for min Bibs Infinity sut i str. 2 med anatomisk silikone suttedel! Ikke alene er sutten super sød med alle de fine huller i skjoldet, den er også utrolig praktisk. Min baby har tidligere haft sart hud omkring munden, men med Bibs Infinity er det problem væk. Derudover elsker jeg det anatomiske design, som gør, at sutterne passer perfekt til min babys mund. Jeg kan varmt anbefale denne sut til alle forældre, der ønsker en kombination af både charmerende design og praktisk funktionalitet.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Ny favorit i sutte-samlingen: NUK Star silikone sutten imponerer

Ny Favorit I Sutte-samlingen: Nuk Star Silikone Sutten Imponerer

Jeg har netop købt NUK Star silikone sutten i størrelse 2 (6-18 måneder) til min lille én, og jeg er helt solgt! Suttedelen er virkelig ekstra blød og føles super behagelig for min baby. Jeg er også positivt overrasket over, at suttedelen er så tynd, da det giver mere plads til den naturlige udvikling af mit barns gane. Det bedste er, at sutten kan kombineres med amning, hvilket gør det lettere for min baby at skifte mellem brystet og sutten. Alt i alt er jeg helt vild med NUK Star silikone sutten og kan varmt anbefale den til andre forældre!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere