Babyudstyr? Mam Mini Air 2-pack - Skånsomme Og Luftige Sutter Til Din Baby

Babyudstyr? Mam Mini Air 2-pack - skånsomme og luftige sutter til din baby

Mam Mini Air 2-pack - Skånsomme Og Luftige Sutter Til Din Baby

Jeg købte Mam Mini Air 2-pack, Str. 1 (0-6 Mdr.), Symmetrisk - Silikone til min baby, og jeg er så glad for dem! Ikke kun er de ekstra skånsomme for min babys hud, men de har også nogle fantastiske ekstra store lufthuller i skjoldet, som sikrer lufttilførslen omkring munden og mindsker risikoen for irritation - det er virkelig en lifesaver, når min baby bliver lidt urolig. Jeg kan virkelig godt lide, hvor skånsomme de er for min babys hud, og jeg føler mig helt tryg ved at bruge dem. Tak Mam Mini Air!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Her er lidt bebyudstyr anmeldelser der også kunne være interessante
Babyudstyr? Mam Air sutten med navnetryk - den bedste skånsomme løsning til din baby

Mam Air Sutten Med Navnetryk - Den Bedste Skånsomme Løsning Til Din Baby

Jeg købte Mam Air sutten i str. 3 til min lille én og jeg er simpelthen så glad for den! Den symmetriske silikone suttedel er ekstra skånsom for min babys hud, og skjoldet er virkelig behageligt og skånsomt for min babys ansigt. Det er også fantastisk, at der er ekstra store lufthuller i skjoldet, så min babys hud kan ånde og undgå irritation. Det bedste af alt er, at jeg fik navnet på min baby trykt på sutten, så den ikke bliver forvekslet med andre børns sutter. Mam Air sutten har virkelig gjort min lille engels sutteoplevelse så meget bedre!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Mam Mini Air 2-pack - Den perfekte sut til min baby

Mam Mini Air 2-pack - Den Perfekte Sut Til Min Baby

Jeg har netop købt Mam Mini Air 2-pack, str. 1 (0-6 mdr.), symmetrisk - latex og er fuldstændig forelsket! Min baby er helt vild med sutten, og jeg kan se, hvor meget bedre det er for hans hud end andre sutter. Det er fantastisk at vide, at skjoldet er særligt skånsomt, og de ekstra store lufthuller i skjoldet sikrer, at min baby altid kan trække vejret ordentligt, selv når han ligger og sover. Jeg vil helt sikkert anbefale disse sutter til alle forældre derude, der ønsker det bedste for deres små engle.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Mam Air - Den ultimative sut til skånsom pleje af din babys hud

Mam Air - Den Ultimative Sut Til Skånsom Pleje Af Din Babys Hud

Jeg har lige prøvet Mam Air 2-pack med symmetrisk suttedel i str. 3 til min søn på 18 måneder, og det var en kæmpe succes! Sutten er helt fantastisk og ekstra skånsom for hans sarte hud. Det er tydeligt at se, at skjoldet er designet med barnets komfort i tankerne, da det er meget blødere end andre sutter. Jeg blev også positivt overrasket over de ekstra store lufthuller i skjoldet, som sikrer lufttilførsel omkring munden og mindsker risikoen for irritation. Det er virkelig smart og noget, jeg ikke har set på andre sutter. Jeg kan varmt anbefale Mam Air til andre forældre, der ønsker en sut af høj kvalitet, der er skånsom for deres baby's hud!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Fantastisk MAM Supreme sut til nyfødte med skånsom silikone og sødt hvalmotiv.

Fantastisk Mam Supreme Sut Til Nyfødte Med Skånsom Silikone Og Sødt Hvalmotiv.

Jeg købte MAM Supreme 1-pack til min lille nyfødte og det har været fantastisk! Sutten er symmetrisk og lavet af silikone, som er ekstra skånsomt for min babys mund. Det fineste hvalmotiv på knoppen er virkelig sødt og det transparente skjold gør det nemt for mig at se om min baby har sutten i munden eller ej. Det bedste af det hele er, at skjoldet har store lufthuller, hvilket er særligt skånsomt for min babys hud. Jeg kan virkelig mærke forskellen på denne sut og andre mærker - den er mere fleksibel, har en tyndere hals og er ekstra tandvenlig. Jeg kan varmt anbefale MAM Supreme til alle forældre, der ønsker det bedste for deres baby.

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Mam Air sutten med ekstra store lufthuller - Perfekt til en glad og tilfreds baby

Mam Air Sutten Med Ekstra Store Lufthuller - Perfekt Til En Glad Og Tilfreds Baby

Jeg købte Mam Air 2-pack i størrelse 2 til min 10-måneder gamle baby, og jeg er helt vild med dem! Den symmetriske silikonesutte er ekstra skånsom for huden, og skjoldet er særligt skånsomt for barnets hud. Men det bedste ved sutten er de ekstra store lufthuller i skjoldet, der sikrer, at der er masser af lufttilførsel omkring munden og mindsker risikoen for irritation af den sarte hud. Min baby virker så tilfreds og glad, når hun bruger dem, og vi har ikke oplevet nogen irriteret hud siden vi er skiftet til Mam Air sutten. Jeg vil helt klart anbefale disse til alle forældre!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? MAM Air sutten i str. 3 - den perfekte sut til den sarte babyhud

Mam Air Sutten I Str. 3 - Den Perfekte Sut Til Den Sarte Babyhud

Jeg er helt forelsket i MAM Air sutten i str. 3! Ikke alene er suttedelen symmetrisk, hvilket gør den ekstra skånsom for min baby's hud, men skjoldet er også utrolig blødt og skånsomt. Jeg kan virkelig mærke, at der er tænkt på alle detaljer, da der er ekstra store lufthuller i skjoldet, som sikrer lufttilførsel omkring munden og mindsker risikoen for irritation af den sarte hud. Min baby har virkelig taget godt imod sutten, og den er nu blevet en fast følgesvend på vores hyggelige ture i parken. Jeg kan varmt anbefale MAM Air sutten til alle forældre derude!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Mam Mini Air 2-pack sutter - Bedste valg til din babys komfort og beskyttelse

Mam Mini Air 2-pack Sutter - Bedste Valg Til Din Babys Komfort Og Beskyttelse

Jeg er vild med Mam Mini Air 2-pack sutterne! De er ikke kun super søde med de forskellige designs, men de ligger også perfekt i min baby's mund. Jeg har bemærket, at de store lufthuller på skjoldet er virkelig effektive til at reducere rødme og irritation omkring mundområdet. Silikone materialet føles blødt og behageligt, og jeg kan varmt anbefale disse sutter til nybagte forældre!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Mam Perfect sutten - den perfekte sut til din baby

Mam Perfect Sutten - Den Perfekte Sut Til Din Baby

Jeg har lige prøvet Mam Perfect sutten i str. 2 (6-16 mdr.) og jeg er helt vild med den! Den symmetriske suttedel føles rigtig behagelig for min baby, og jeg kan virkelig se, hvordan den mindsker trykket på tænderne. Det er især rart at vide, at suttedelen er ekstra tynd og blød, da det er med til at give en mere naturlig og behagelig følelse for min baby. Jeg er så glad for at have fundet en sut, som både er god for min baby og som hun samtidig virkelig elsker at bruge!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Mam Air Night 2-pack - den perfekte sut til sensitiv hud

Mam Air Night 2-pack - Den Perfekte Sut Til Sensitiv Hud

Jeg er simpelthen så glad for Mam Air Night 2-pack'en! Jeg har i lang tid ledt efter en sut, der ikke irriterer min babys hud, og denne her skuffer ikke. Det symmetriske design passer perfekt til min lille én, og det er tydeligt, at der er gjort en del ud af skjoldet, som virkelig er skånsomt. De ekstra store lufthuller er en anden fantastisk feature, der sikrer, at min babys hud ikke bliver irriteret i området omkring munden. Det er så dejligt at vide, at min baby sover trygt og sikkert med disse sutter. Jeg kan klart anbefale dem!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere

Babyudstyr? Mam Air sutten - Skånsom og irriterer ikke babyens hud

Mam Air Sutten - Skånsom Og Irriterer Ikke Babyens Hud

Jeg kan slet ikke få armene ned over Mam Air sutten! Min baby har virkelig nydt at bruge den, og jeg har været imponeret over, hvor skånsom den er for hans sarte hud. De ekstra store lufthuller i skjoldet har gjort, at der ikke har været nogen form for irritation omkring munden, og det har betydet, at vi kan bruge sutten med god samvittighed. Symmetrien på suttedelen har også været en stor fordel, da det har gjort det nemmere for min baby at holde på sutten selv. Alt i alt kan jeg varmt anbefale Mam Air til andre forældre!

5 star rating review
En anmeldelse fra 3. part der fortjener en plads her

Læs mere